Skip to the content

Ofte stillede spørgsmål

Sådan får du adgang til Nick Stories

For at få adgang til Nick Stories' bøger, skal du tilmelde dig et abonnement. Du kan oprette en konto på www.nickstories.dk. Dernæst skal du hente vores app i App Store, Play Butik, Play Store eller Google Play og logge ind med din bruger. Du kan også vælge at betale og oprette din profil via din konto hos iTunes eller Google Play.

Vores app virker på smartphones og tablets med iOS og Android-styresystemer. Husk at du skal have adgang til internettet for at kunne anvende Nick Stories.

Klik her for at hente Nick Stories app’en

Pris

Nick Stories koster kun 39 kr. om måneden. For denne pris har du ubegrænset adgang til alle børnebøgerne, og I kan læse og lytte ligeså meget, I har lyst. Abonnementet betales løbende forud hver måned. Beløbet trækkes fra det kreditkort, du har indtastet i forbindelse med oprettelsen. 

Ændring af betalingskort

Ønsker du at tilkoble et andet betalingskort på, end det du tastede ved oprettelsen, kan dette gøres under:

Din profil

Værdikode – hvor indløser jeg dem?

Har du modtaget en Nick Stories-værdikode, kan du indløse den, når du når til betaling under din brugeroprettelse.
Klik her for at indløse din værdikode

Sådan virker bøgerne

Nick Stories har et bredt udvalg af børnebøger for 0-10 årige børn. Bøgerne kan læses eller lyttes til som lydbog eller e-bog. På alle bogforsider er der angivet, om det er en e-bog eller en lydbog med et bog- eller høretelefon-ikon

Når I har valgt den bog, som I ønsker at gøre brug af, klikker I blot på bogforsiden. Afhængig af, om bogen kan opleves med lyd eller tekst (eller begge dele), kan I herfra vælge at trykke på "play-knappen” for at lytte eller blot begynde almindelig læsning. En lydbog kan sættes på pause, hvis det ønskes, og genoptages på et senere tidspunkt.

Nick Stories' funktioner

Vi har forsøgt at gøre Nick Stories så brugervenligt som muligt. Derfor har Nick Stories mange forskellige funktioner indbygget:

  1. Offline-brug; bøgerne kan opleves uden internetforbindelse. For at downloade en bog, trykker du på download-knappen i bogafspilleren.
  2. Favorit-funktion; så du nemt kan finde frem til jeres yndlingsbøger (stjerne-ikonet i bunden).
  3. Bogmærke-funktion; så du hurtigt kan finde frem til jeres senest læste bøger (bogmærkeikonet i bunden).
  4. Benyt op til 5 enheder samtidig; du logger blot ind med samme bruger på de forskellige enheder.
  5. Vi husker, hvor du sidst var i bogen på tværs af enheder - både ved lydbøger og e-bøger.
  6. Vi husker dit login, så du kun skal logge ind første gang.

Sådan virker bøgerne offline

Alle bøger, som du ønsker at benytte offline, skal du blot downloade ved at vælge en bog, og trykke på download-knappen i bogafpilleren. Dette gør du ved at trykke på setting-ikonet under den pågældende bog, du vil hente ned. Husk at sikre, at du henter bogen ned på den tablet eller telefon, du ønsker at have med på farten. Hvis du vil hente dine bøgerne ned til på en anden tablet eller telefon, går du ind din profil i app'en, skal du først markere bogen som en favorit i bogafspilleren. Dette gør du, ved at trykke på setting-ikonet og dernæst stjerne-ikonet.
Herefter går du ind i din profil fra forsiden, taster regnestykket og går til fanen "Mine downloads" > "Hent favoritter". Herefter vil alle favoritter downloades til denne enhed.
Ønsker du at slette dem igen, vælger du blot "Mine downloads" > "Slet offline indhold".

Hvis app’en fylder meget

Hvis du eller dit barn har downloadet mange bøger til offline-brug, vil app’en fylde meget på din tablet eller telefon. Du kan slette dine downloadede bøgerne under din profil i app'en "Mine downloads" > "Slet offline indhold".

Virker Nick Stories i udlandet?

Nick Stories virker i hele verdenen. Du skal blot have internetadgang eller sikre, at dine bøger er downloadet hjemmefra og på den rette enhed. 

Opsigelse

Du kan til hver en tid afmelde dit abonnement. Det løber blot til udgangen af din betalingsperiode. For at afmelde Nick Stories, skal du logge ind med din bruger på nickstories.dk.
Under ”Din profil” kan du afmelde dit abonnement.

Skulle du fortryde, er du altid velkommen tilbage :-)